Kosár

Garancia

HA PROBLÉMA MERÜL FEL A WeWooD ÓRÁDDAL KAPCSOLATBAN, KERESS MINKET.
Keress minket az info@wewood.hu email címen vagy hétfőtől péntekig 8-15.00 óráig telefonon a +36 20.28.92.677 számon. (nem mindig tudjuk fölvenni, de a nem fogadott hívásokat visszahívjuk.)

Óra Szerviz

 

Garanciális javítással kapcsolatban kérem keresse óra műhelyünket,  írjon nekünk a info@wewood.hu emailcímre vagy keressen minket telefonon: +36 20 289 2677

Meghibásodott óráját leadhatja bármelyik budapesti viszonteladónknál is.

A WeWood garancia

A WeWood® órákra a vásárlás napjától számított 24 hónapnyi garanciát biztosítunk. A WeWood® egész világra kiterjedő garanciája az óra vásárlásának időpontjában fennálló anyag- és gyártási hibákra vonatkozik, és csak a vásárlási bizonylat vagy a vásárláskor kapott számla bemutatásával érvényes. A garanciális időszakban a vásárlási bizonylat bemutatásával jogosult vagy az esetleges gyártási hibák ingyenes javíttatására.

Amennyiben javítással nem hozható helyre az óra eredeti használati állapota, vagy ha az általad vásárolt WeWood® óra már nem kapható, akkor vállaljuk a cserét egy hasonló típusú/színű termékre.

A WeWood garancia nem terjed ki az alábbiakra

  • normál elhasználódás vagy kopás,
  • víz vagy tűz okozta károsodás,
  • elem lemerülése,
  • óratok, szíj elvesztése, illetve
  • lopás
  • üveg törés ( tudjuk cserélni a törött üveget, ennek díja bruttó 5000 forint + áfa  + postaköltség vagy ingynesen az átadóponton)

Különleges gondoskodás

Ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb számunkra, ezért elindítottuk Különleges gondoskodás elnevezésű garanciaprogramunkat, ami az óra megvásárlástól számított első 15 napban érvényes. Vásárolt WeWOOD órádat szó nélkül kicseréljük egy másik új darabra ha esetleg nem tetszene amit kézhez kaptál, vagy meggondoltad magad és másik modellünket választanád.

HA PROBLÉMA MERÜL FEL A WEWOOD TERMÉKKEL KAPCSOLTABAN,  KERESS MINKET.
Keress minket az info@wewood.hu email címen vagy hétfőtől péntekig 8:00-15.00 óráig telefonon a +36 20 289 2677 számon .