Kosár

GY.I.K.

Ha itt nem találod meg a választ, kérjük, küldd el kérdésed a wewood@wewood.hu címre.

Hétfőtől péntekig 9:00–15:00 között vagyunk elérhetőek email levelekkel (info@wewood.hu) vagy telefonon (003620.28.92.677).

Bankkártyával, postai utánvétellel és Budapesten az “személyesátvétel” választásával a Podmaniczky utca 43 szá, alatt található,tőlünk független csomagátadó ponton készpénzben fizethetsz.

Országosan az MPL futárszolgát 24-48 órán belül kézbesíti a megrendelt WeWood termékeket. Több átvételi lehetőségért kérjük, olvasd el a honlap szállítás részét…Szállítás

Igen. Felhívjuk figyelmed, hogy nemzetközi rendelések esetén a szállítási idő több hét is lehet a fogadó ország postai rendszerétől függően. A vásárló felel az adott országban kiszabott esetleges külön vámok, adók és szállítási díjak megfizetéséért. Felhívjuk figyelmed, hogy nem tudjuk visszatéríteni a WeWOOD-hoz amiatt visszaérkező rendeléseket, hogy a vásárló nem vette át a rendelést vagy visszautasította az extra díjak kifizetését. Szállítás

Probléma esetén kérjük, olvasd el globális garanciánkat.
Ha már nem él a garanciád, küldj egy emailt a wewood@wewood.hu címre

Igen – egy méret mindenkinek! Az óraszíj 200 mm-nél is hosszabb és a szemek eltávolításával akár 172 mm-re lerövidíthető.

ÓRASZÍJ
DATE:  220 mm  (8  3/4″)
JUPITER: 210 mm (8  1/4″)

FACE (beleértve a fa foglalatot/óraüveg keretet)
DATE: 1 9/16″ (42 mm) széles, és 1/2″ (12,7 mm) vastag
JUPITER: 48 mm (1  7/8 “) X 42 mm (1  9/16″), széles, és 19 mm (3/4″) vastag

Igen. Közismert, hogy a rozsdamentes acél felülete tiszta, ellenáll a korróziónak és a rozsdának. Szennyeződés, por és piszok esetén azonban fennáll a rozsdamentes acél rozsdásodásának veszélye. Szerencsére a rozsdamentes acél jól tisztítható bizonyos szabályok betartásával.

A csat meleg víz és törlőrongy segítségével tisztítható. Ez a legkevésbé kockázatos módja a rozsdamentes acél tisztításának. Törlőkendővel vagy törlőronggyal töröld szárazra a vízcsepp foltok elkerülése érdekében. Töröld a polírozás irányába. A mikró szálas törlőkendők kiválóan használhatók a rozsdamentes acél tisztításához.

Távolítsd el szemeket a kívánt méret szerint: