Kosár

KIK VAGYUNK?

A WeWood sikertörténete Olaszországból indult, és pillanatok alatt az ökoluxus, illetve ökodesign jelképévé vált. A márka az avantgárd válasza a fenntartható fejlődésre.

A WeWood segítségével ismét felfedezhetjük a természet szépségét, egyszerűségét és inspiráló hatását.

Az óráról mindig eszünkbe jut a fa éltető ereje, amelynek gyökerei mélyen a földbe kapaszkodnak, miközben ágai folyamatosan magasabbra és magasabbra törnek. A mesterséges és mérgező anyagoktól mentes WeWood karórákkal olyan érzést nyújtanak, mintha a természet egy darabkáját viselnéd a csuklódon.

Az óra ugyanazt a levegőt lélegzi be, mint te, miközben egy másik idő és hely emlékét őrzi. Osztozik veled ugyanakkor az élményekben is, akárcsak egy tökéletes társ, aki mindig melletted van, akire mindig számíthatsz.

FILOZÓFIÁNK

A fa és a faóra

A WeWood segítségével ismét felfedezhetjük a természet szépségét, egyszerűségét és inspiráló hatását. Az óráról mindig eszünkbe jut a fa éltető ereje, amelynek gyökerei mélyen a földbe kapaszkodnak, miközben ágai folyamatosan magasabbra és magasabbra törnek.

A mesterséges és mérgező anyagoktól mentes WeWood karórákkal olyan érzést nyújtanak, mintha a természet egy darabkáját viselnéd a csuklódon. Az óra ugyanazt a levegőt lélegzi be, mint te, miközben egy másik idő és hely emlékét őrzi. Osztozik veled ugyanakkor az élményekben is, akárcsak egy tökéletes társ, aki mindig melletted van, akire mindig számíthatsz

A veszélyeztetett ökoszisztéma újjáépítése – Fáról fára

A filozófia, amihez nem társul cselekedet, csupán elmélet. Ha a WeWood mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy máris tettél valamit, hiszen mi minden egyes óra megvásárlásakor elültetünk egy fát. Így együtt segítjük környezetünk megóvását.

Az idő fa, a fa levegő, a levegő élet.

“A megfelelő időpont egy fa elültetésére a húsz évvel ezelőtt. A második legjobb a most.”

A TÖRTÉNETÜNK

TIMELINE-hu

Firenze, Olaszország 2009

Egy olasz óraimádó, és két öko-tudatos vállalkozó agyszüleménye a WeWood, egy divatos, legfőképpen ipari nyesedékfából készült karóra, amit a művészi miyota szerkezet hajt belülről. A hybrid technológia és a természet eredménye ez az egyedülálló karóra mi jól néz ki és környezetbarát.

Az első időmérőnket Firenzében terveztük 2010-ben, olyan széleskörű vágyaink kielégítésére, mint az „újsztalgia” és a környezetbarát világkép. A WeWood úgy lépett a kulisszák közé, mint egy avant-garde megközelítése a szofisztikált fenntarthatóságnak. Később, ugyanebben az évben a WeWood megnyitotta a Los Angelesi kirendeltségét és összefogott a fa ültető partnereivel, az American Forests-el és a Trees for Future-el.

Los Angeles 2010

A WeWood megnyitja az első WeWood üzletét, valamint elkezdi a közös munkát az USA legrégebbi, nemzeti non-profit szervezetével, az American Forests-el.

2011

A Trees Of The Future csatlakozik a WeWood csapatához abban a reményben, hogy így még több fát tudnak elültetni.

2012

Elkezdődik a magyarországi forgalmazás!

2020

A cél, hogy eddigre elültessünk 1 millió fát, és azután is azon dolgozunk majd hogy visszaállítsuk gyönyörű bolygónk természetességét.

Ezzel a kohéziós együttműködéssel megszületett a cél, hogy segítsük visszaállítani az Anyatermészetet, így minden eladott óra után ültetünk egy fát. 2011 óta a WeWood már 425.000 fát ültetett partnereivel, és megalkották a kihívást jelentő célokat 2017-re és későbbre.

WeWood – A Mi erdőnk

firenze