Kosár

SZÁLLÍTÁS

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS

A belföldi szállítás és kezelési költség teljes összege: 990.- forint. Kettő vagy több darab WeWood  karóra rendelése esetén a szállítás országosan díjtalan.  A szállítási idő, a lakóhelytől függően, a csomag feladásától számított 1-3 munkanap. A kézbesítéskor aláírással kell igazolnod az átvételt.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megrendelt termék/ek átvételére lehetőség van személyesen is Budapesten, melynek díja Ingyenes.
Az átvétel helye: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 43.  

Nyitva tartás:
Hétfő: 12:00 – 18:00
Kedd: 10:00 – 18:00
Szerda: 10:00 – 17:00
Csütörtök: 10:00 – 18:00
Péntek: 10:00 – 17:00

Abban  az esetben, ha a megrendelt csomagot személyes átvételre kéri, lehetősége van kiválasztani a szállítási feltételeknél vásárlása közben. Sikeres vásárlás esetén válasz e-mail- ben küldjük Önnek a pontos címet, elérhetőséget és térképet az átadó ponthoz.

NEMZETKÖZI ÉS EU SZÁLLÍTÁS

Postai úton: a teljes szállítási és kezelési költség 5500.- forint. A szállítási idő, a lakóhelyhelytől függően, a csomag feladásától számított 7–10 munkanap. A csomag feladásakor e-mailben értesítünk.

FIZETÉS

A vásárlást banki átutalással, bankkártyával vagy postai utánvéttel egyaránt fizetheted. A csomagot a fizetés tényleges beérkezését követően adjuk postára. Az eladó nem felel a szállítás vagy tárolás miatti esetleges késésekért.

A vásárlót terheli az adott országban érvényben lévő esetleges extra vám, adó, illetve szállítási díj megfizetése. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a WeWood-hoz visszatérített rendelések árát nem tudjuk teljes mértékben visszatéríteni, ha a címzett nem vette át a csomagot vagy visszautasította az extra díjak kifizetését. A visszaküldött áruért vásárlási utalványt kapsz.